Остава ли България в надпреварата за Volkswagen?

Вижте темите в "България сутрин" на 31 юли
30 юли 2019 19:07, Красимир Ангелов
34

Ето основните теми в "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR на 31 юли, сряда:

Остава ли България в надпреварата за Volkswagen. Говори министърът на икономиката Емил Караниколов

Бездимните цигари. По-безопасни ли са от обикновените?

На върха с Атанас Скатов. Алпинистът ще ни разкаже как се покоряват осемхилядници

Дом на колела: Колко ще ни струва почивката с кемпер?

След невероятния старт. Певицата Alma с нова песен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
6
 
! Отговори
?.sss преди 4 години
Докато тези са на власт никой нищо няма да инвестира тук и пирони даже няма да правим.
25
0
 
5
 
! Отговори
новина преди 4 години
Шефката на НАП се е върнала от отпуска и е била много свежа и готова за активна работа.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до ГЕРБЕРУНГЕЛНеграмотник първо напиши това ,което искаш да кажеш ,защото нито има смисъл и нищо не ти се разбира ,нито пък пишеш грамотно ,не е достатъчно да се кичиш с гербер на ревера ,защото и той вече е увяхнал....
23
1
 
5
 
! Отговори
Росен преди 4 години
ГЕРБ са кадърни и некрадливи и са умни и честни и аз съм щастлифт че им бях президент.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали не остана човек извън зависимите от лапачката в Герб да вярва ,че България е стабилна ,колкото сме стабилни толкова и има надежда че у нас ще се построи такъв завод. Хората търсят раб. ръка но народа вече ги няма ,бяга и не спира щото тука всичко цъфти ,после хората искат сигурност ,която е пълен смях /достатъчни са пробива в Нап ,в търг. регистър, всеки ден огромни скандали и сега чумата за капак /
21
2
 
0
 
! Отговори
пояснявам преди 4 години
Ние няма да нападнем Турция. Но нещата ще се извъртят така, че тя, щом отказва да си плати историческия дълг за предълбоките рани, които ни е нанесла, ще си плати като изтърпи онова, което е причинила на българите. Ако нищо зло не ни е сторила, няма от какво да се бои. Но злото е сторено. Има геноцид над българите, виж само Стара Загора и Батак. А те не са единствените. Така че българско робство в Турция ще има, и то без да сме изстреляли и един куршум.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ни е завода на Фолксвагена, нали Бойко всики ден открива по два германски завода пълни с работници роми. Вече от заводи човек не може да отиде до магазина за свински пържоли.
19
2
 
0
 
! Отговори
в далечен план преди 4 години
Принципно няма значение изходът от сделката. Защо? Турция все още не си е платила за 500 годишното робство, за геноцида над българите, за девширмето и другите грабежи. Не забравяйте, че всичкото царско злато, което сме имали, то днес е в Турция. Дворците ни са разрушени. И Турция не си е платила. Когато дойде Видовден, Турция ще падне под българско робство. Тогава Фолксваген наготово ще работи за нас.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че остава в надпреварата! Следващата! Освен това Олимпийския принцип е Участието, не Победата, а ние участваме, нали? Значи всичко е наред!Друго - сега чакаме Hyundai, ама не е ясно какво ще стане, щото знаем какво значи DAI, ама тва пусто HYUN... ???Апа сърбетата не се двутриумят - нов завод на Toyo строят, от 2023та ще работи на пълна мощност... Келемета! Не участват, не чакат, не приказват .... Не разбират от хубаво! Магистрали, тол системи ... построиха, ама не приказват!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кьорфишеците на пожарния генерал Тиква нямат край.Никой няма да дойде да инвестира вече.Повечето инвеститори си тръгват.Остават само кожодерите от САЩ ,които всяка година изнасят по няколко милиарда от Мариците и златните ни залежи , с благословията на Тиквата и шайката *** около него.
16
7
 
1
 
! Отговори
Коджакафалията преди 4 години
Абе кво като Фолксваген са инвестирали при комшиите нали камионите със стока ще минават през тол таксите на нашите магистрали .Генерл Борисов като ви каза ,че магистралите ще ни вдигнат не му вервахте.След няколко месеца всички камиони ще се таксуват на "Всеки километър" по около 40 евро цента.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, германците като видят неграмотните диваци-русофоби , готови да продадат децата си и родителите си за жълти стотинки веднага бягат от тук !
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще стана рано, че да гледам за Алма..
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някякви новости от Германия ,за *** ,,бежанец,,блъснал и убил германско дете ,под мотрисата ? За емигранта от Африка ,можели някакви новини ?
12
1
 
5
 
! Отговори
хахахаааа....... преди 4 години
най главн. сделката за F-16
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат 5000 работници. В България толкова няма.
10
0
 
13
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
До ГЕРБЕРУНГЕЛЗа завода не знам дали ще е в България,но може да ни докарват от Туция гумите на VW да ги помпаме с въздух.
9
0
 
15
 
! Отговори
ЖороПърви преди 4 години
Разбрах, че щели да служат 40 години, тоест до 2065 година-....ЧЕСТИТО- точно СТО години след първата разработка на F-16, ЯВНО МНОГО МОДЕРНА ТЕХНИКА ЩЕ ИМАМЕ!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Block 70 е само един радар който е сложен за модернизация на 50 годишни самолети, и тази модофикация още не е произведена и не се знае дали изобщо ще лети, може да бъде доставена едва след 2025 година, но едва ли, най-вероятмно след 2030 година, а те и сега са морално острарели самолети, какво остава 2030 години...
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Block 70 е от 2012 година, първите доставки ще са 2023, така че ще са на около 11 години.